Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Nite Tutturulmuşr? Her binanın sahip olduğu düzlük ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar aracılığıyla binalmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, rast şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yaşamsal örutubet taşıyan bu konuda kapı arayan kameralar ucuz kapı sattığını iddia fail kişilerle katlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede dar olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da gerelti olamayacaktır.

Hatta, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, şayan şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa hariçya, dışarıdan kafalamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Karşı nüshası: Binaların katman sayısı bapların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı strüktürlarda her katta bir tane müstacel çıkış kapısı yan almalıdır. Erdemli katlı örgülarda katlar arasındaki intikallerde bile baplar bulunabilir.

Her kapı aynı dayanıklılığa malik olmadığı kabilinden bu metanet süresi 20 ile 180 dakika beyninde bileğteamülebiliyor. Ancak bu baplar baştan sona yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak kadar metin. Sonuçta kapılar yangın kapısı katıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın ahir behemehâl yanacaktır.

Yangına karşı korunmakta size en düzgün hizmeti veren firmayı mabeyinştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. Firma olarak tığ bütün yönetmeliğe şık üretim yapmaktayız. Menfi halde yaptığımız nöbetin valörı kalmayacak ve insanoğlu hüsran göreceklerdir.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara münasip olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın baplarını örtüsüz ulaşmak derunin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş kötü  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın çeşitli varyasyonları vardır. Buna müşabih şekilde bapları kilitli hasta etmek dâhilin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page